Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményed az online...

Mi a véleményed az online oktatásról(gimisként)?

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy olyan mint egy elsütött és egy erőszakos zaklatott vicc. Az online órák nagyon szigorúan vannak véve, ha nem jelensz meg igazoltatlan, mivel nem is van ezzel problémám, hanem azzal, ha valakinek pont lenne egy beadandója 9-re akkor hadd menjen inkább azt csinálni. Igen meg lehet csinálni előző nap de erre visszatérek.

Nálunk nincsenek elmagyarázza a tananyag, egy tanár a netről töltöget le ppt-ket, aztán azt próbáld megtanulni, és időzáras 5 perces 10 kérdésből álló tesztet írni. Én 4-esnél jobbra nem tudom lehozni azt a tárgyat.

Az online órásokkal az a baj, hogy nehezen tanítanak, mert 144p-s pptjékből olvassák fel a tanulni valót, így nehéz követni.

Beadandók... Nem tartják normálisan az igazgatói utasítást, hiszen minden tárgy felkészülési határidő az az a nap mikor óra van. (Tehát ha kedden és pénteken van földrajz, akkor a határidő (kedden 13:00kor elküldött anyag), péntek 13:00 lehet, a dolgozatok kivételt képeznek)

Olyan tantárgyból is vannak beadandó mint rajz, tesi, ének...

Egy tanár kamerával csukott szemmel enged minket felelni. Ez szerintem az emberi jogok sárba tiporlása, ha ennyire nem bízik bennünk, hivasson be minket az iskolába.

Barátaimmal nem találkozok mindennap, hanem csak 2 hetente mi az sem olyan jó.

Német tanár ki egy bugos oldalon adja ki a dolgozatokat, feladatokat (hashtag school), és erőlteti ezt a felület használatát.. olyan mintha ez az oldal lefizette volna őt, hogy promózza ezt a fost.

Nem szeretem. Már nem is tanulok, aki tanul az is ötöst ír, aki nem az is. (Időzáras dogaknak nem, de azért szerintem egy 30 percet lehetne adni egy 15 kérdéses dolgozatra.)

Rengeteg a tanulnivaló, és a felesleges beadandó, tanárok még nem tudnak itt helytállni, hiszen nem ezt tanulták 10+ éve az egyetemen.

Interneten látok pár online óráról készült "vicces" videókat, ahol a gyerek beszól mert bekapcsolva hagyja a mikrofonját. Ez szerintem inkább szomorú, mint vicces, hogy ilyen sötét napokat élünk.

2021. febr. 7. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van, amiben én is egyetértek #7-el. De a barátokkal való találkozásról szóló dologban nem. Értem, hogy az utcára ki lehet menni, de ezt így a kolisok pont rohadtul megszívták. Ahhoz, hogy érdemben tudjuk időt tölteni a barátaimmal, egy egész hétvégét kell eltöltenem. Így viszont az ilyen hétvégéken a tanulás kilőve, tehát nem lehet minden héten ezt csinálni.
2021. febr. 9. 22:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a baj, hogy nem ért velem egyet.

Azzal van a baj, hogy ki figurázza mit írok, meg a támadó stílus.

11-es egyet értek veled.

2021. febr. 10. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!