Mi a véleményetek az online oktatásról?
Szerintem szuper:) (egyetem)
- alámondásos diasorokat adtak ki, tehát teljesen szabadon osztottam be az időmet, így hatékonyabban tudtam tanulni (és volt, hogy ez hasznosabb is volt, mint egy élőszavas előadás / gyakorlat, mert ott lemaradhatsz, itt visszajátszhatod, amire szükséged van)
- magamtól ébredtem
- rendes ételt ettem (ebédre is)
- nem mentek el órák az utazással
- a vizsga helyett volt, hogy beadandót kellett írni, ami bár hosszabb ideig tart, én jobban szeretem, és szerintem hasznosabb is
- online tesztes vizsgák vannak a szóbelik helyett is, ami nekem megint jobban bejön, mert írásbelin nem stresszelek, szóbelin mindig + szerintem jobban lehet random kérdésekkel mérni a tudást, amik az egész anyagot lefedik, mintha 60 tételből kihúzatnak akár 2-3 darabot
- ugyan kevesebb vizsgaalkalom van kiírva, de nincs limit, így most nem volt olyan, hogy helyhiány miatt nem vizsgázhatok akkor, amikorra ideálisan fel tudok készülni
Negatívumok:
- bár a tanárok többnyire kreatívan oldották meg a gyakorlatok helyettesítését, van olyan kurzus, ahol ez nem megy
- hiányzik pár barátom és néhány tanár is
- volt gyakorlat, amit tényleg nem lehetett leadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!