Webdesigntanfolyam.com-mal van valakinek valamilyen tapasztalata? Kb.300. 000 ft. De nem tudom mennyire lenne érdemes, megéri-e manapság? Email ben küldenék a leckéket hetente. Várom véleményeiteket, tapasztalaitokag
Figyelt kérdés
#weboldal #Magyarország #állás #munka #online #tanfolyam #webdesigner #online tanfolyam #web design #webdesigntanfolyam.com
2017. aug. 25. 21:04
1/4 A kérdező kommentje:
tapasztalaitokat *
2017. aug. 25. 21:07
2/4 anonim válasza:
Én nem hallottam róla, de ha már suli akkor szerintem személyesen a legjobb. Emailben küldenek leckét, ezért én biztos nem fizetnék semmit. Akkor már előbb megtanulod youtuberól, most csak beírtam és kidobott egy rakat mindent például https://www.youtube.com/channel/UCqq2x5UI54TfDGhSZB3TP7g/pla..
Van a khan academy ott is elég sok minden fent van sok témáról hátha erről is [link]
szerintem ne fizess azért hogy emailben küldenek pár szarságot
css-ről is itt van valami, ott videókon tudsz tovább menni haladóbb cuccok felé
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, igazad van! :)
Mennyire éri meg kitanulni, vagy mennyire lesz erre a "szakmára" igény a jövőben?
2017. aug. 25. 23:12
4/4 anonim válasza:
Nem éri meg kitanulni, a cégek is szeretnek full stack szakembereket felvenni erre a munkára. Szabadúszóként versengés a nyereményért ugyanúgy nem éri meg, túl sok emberből választanak ki egyet és ha nem téged akkor csak időt pocsékoltál. Ennek magában nincs jövője, legalábbis magyarországon biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!