Programtervező informatikus szak melyik egyetemen érné meg a legjobban? ELTE, EKE vagy DE? (Bővebben lent.)
Az ELTE-ről nem hallok sok jót őszintén szólva, sokan írják, hogy sznobok társasága, és az oktatás minősége se annyira jó, ahogy azt mutatják.
A Debreceni Egyetemről olvastam jót és rosszat is, voltak, akik azt mondták, idézem: "Hallgató gyűlölők, sok az arcra osztályozás" "ezen a szakon amit sokan oktatásnak csúfolnak, valójában nem létezik, itt nem fogsz tanulni semmit, ami releváns a programozással kapcsolatban", de volt olyan kérdés, ahol az EKE és DE közül mindenki a DE-IK-t mondta.
Viszont én az Egri EKE-t néztem most leginkább ki, de alig van róla konkrét vélemény, és, ha lehet, leginkább erről kérnék véleményt, aki tud írni saját vagy más tapasztalata alapján. :)
Az EKE viszonylag gyakorlatorientáltabb, és ott van lehetőség távoktatás tagozatra is jelentkezni, de gondolom te nappalira mennél.
Igazából én úgy hallottam ismerősöktől, hogy az EKE, az ELTE és az SZTE is jók, a DE viszont kevésbé. Nem túl sok jót mondtak nekem a DE-IK kapcsán...
Lehet későn írok, de azért leírom :). DE-IK PTI szakán az új képzésben kevesebb a matek mint a többi egyetemen. Itt nincs anál1-2 csak 1 kalulus. Vizsgák helyett gyakorlati jegyek vannak. Ez azt jelenti, hogy a szorgalmi időszak 2. fele a húzósabb és kevesebb vizsga van. Programozást úgy vettem észre, hogy elkezdték tanítgatni.
Az egyetem alapnak jó, de nem fognak neked mindent megtanítani. Érdemes a projek-es tárgyakat nem a minimumra teljesíteni, ha van rá lehetőség. Minden egyetemen elérhető a google és a stack overlow.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!