Vajon kitart az online oktatás, vizsgáztatás júniusig?
Egyetemre járok, és nekem nahyon tetszik, rettegek attól, hogy be kell járni.
Szerintetek kitarthat ez június végéig?
23, Szerinted bele lesz írva a diplomába??? :D
Teljesen mindegy, úgysem azt fogják a munkahelyemen vagy a tiéden kérdezni, hogy online vagy jelenlétiben végezted...sőt levelezőn végeztem de a kutya nem kérdezte azt sem. Érdekes, mégis felvettek dolgozni. Ráadásul a diplomámban sincs benne az L mint levelező. :D
Szóval ha tudsz azt online is és jelenléti vizsgázás alatt is tudod. Aki meg nem az keresi itt a kifogásokat.
#23 Miért érne kevesebbet? Nem fogják ráírni a diplomámra hogy ennyi félévet/évet online-ban csináltam. Nem fog senkit sem érdekelni az egész.
Én ebben az évben végzek mérnökinfó Msc-n, nekem tök mindegy, hogy online/offline lesz-e.
"Vajon ugyannyit ér a diploma, ha online formába végzed el? ;)"
Pontosan ugyanannyit fog érni. A kutyát se érdekli hogy végezted el, az az érdekes éles ipari környezetben mit tudsz.
Ill ott a másik véglet a himihumi bölcsész papírok na ott meg megint mindegy mert amúgy se ér semmit.
Úgy szerepelek ipari környezetben hogy már eleve ott dolgozom és kívülről fújom a PLC-ket. ;)
Tehát az online PLC tanulás nem oszt nem szoroz.
Hallottál amúgy gyakorlatról? Azokra online oktatás ellenére is be kell menni. Ne légy ennyire megijedve ettől az online oktatástól. Nyugalom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!