Vajon kitart az online oktatás, vizsgáztatás júniusig?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok, és nekem nahyon tetszik, rettegek attól, hogy be kell járni.
Szerintetek kitarthat ez június végéig?
2021. jan. 30. 19:32
1/32 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy kitart addig.
2/32 anonim válasza:
Ennek én is örülnék de a vírus már nagyon eltűnhetne. Szerintem is ki fog tartani ez a félév így.
3/32 anonim válasza:
Ha a középiskolák ki is nyitnak, az egyetemi félév valószínű, hogy online megy végig.
4/32 anonim válasza:
Saját magad szivatod, hogy rettegsz azon h be kell járni. Államvizsgára úgy is menned kell, ha odajutsz. :). Hogy lesz meg a vizsga rutinod? Online? :D. Össze fogsz záron omlani.
5/32 anonim válasza:
" Államvizsgára úgy is menned kell,"
Már miért kéne? Nekem rektori rendelet van a 2021. júniusi államvizsga rendről. Online!
Ha hiszed ha nem Zoom-on megy majd.
6/32 anonim válasza:
5: Változhat. De nem lehet túl komoly Egyetem. :).
7/32 anonim válasza:
Ez a jövő, ha tetszik ha nem fogadd el. Mutasd meg te majd hogy teljesítesz aztán beszélhetsz.
8/32 anonim válasza:
"De nem lehet túl komoly Egyetem. :)."
Ja. Nem komoly. Egy bizonyos "C" betűs egyetem, tudod ott a Fővám tér környékén. Nem komoly. Világos.
9/32 anonim válasza:
"Egyetem."
Az egyetem miért nagy betű, hm?
10/32 anonim válasza:
"Mutasd meg te majd hogy teljesítesz aztán beszélhetsz."
Jeles minősítés lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!