Szerintetek megéri diplomába fektetni a pénzt?

Szerintem jobban megérné az autószerelő. Lány vagyok, de ha fiú lennék én is valami hasonló szakmát tanulnék, nőknek kevesebb lehetőségük van szakmákat tekintve.
Én a helyedben kitanulnám az autószerelő szakmát, nem nyúlnék a félretett pénzhez, pár évig dolgoznék műhelyekben, hogy jól sikerüljön elsajátítanom a szakmát, addig is gyűjtenék és később akár műhelyt nyitnék.

Az autószerelő szakmában rengeteg pénz van, szerintem egy nullkilóméteres kocsiból is le tudna gombolni bárkiről több 10e Forintot.
Főleg ha jól csinálja tökéletesen meg tud belőle élni.
De ha nagyon szeretnél egyetemre járni, és nagyon érdekel ez a szak akkor szerintem vágj bele, a mai világ egyre jobban diploma-orientáltá kezd válni.
Ha minden erődet beleteszed bármiből meg tudsz élni

Nem csak Kecskeméten van. Budapesten is van, a BME-n, illetve Győrben is.
Én Győrt ajánlom egyébként, ott az Audi, remek lehetőség.
2 nyelvet "nem éri meg megtanulni" papír nélkül, tanítani nem tudsz megfelelő végzettség nélkül, nem elég csak a nyelvvizsga. Illetve fordítói állásokhoz meg hasonlóakhoz is elvárják az adott végzettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!