Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elrontottam a felvételim ,...

Elrontottam a felvételim , hova vesznek fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok , kiszámoltam és össz. 33 pont.

Pedig nagyon sokat tanultam rá , itthon írtam 58 pontot is.

Az átlagom 4.1.

Tudnátok olyan budapesti gimnáziumot ahova felvesznek ennyi ponttal?

Előre is köszönöm :)

2021. jan. 25. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne megnéznetek a legjobbiskola.hu középiskolai rangsorát. Sajnos már nem ingyenes. Itt az ország összes (vagy majdnem az összes) középsulija rangsorolva van. A rangsort lehet Budapestre és 4 osztályos gimnáziumra szűrni.
2021. jan. 28. 12:05
 12/13 anonim ***** válasza:

#9-es én csak azt látom, hogy ha megnyitom az aktuális adatokkal feltöltött KIFIR tanulmányi terület keresőt, és beírom a végére, hogy "felvétel a tanulmányi eredmények alapján", akkor a találatok között van 4 évfolyamos gimnázium is.

[link]

2021. jan. 28. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 valóban ad találatot, de ez szerintem csak azokra a sulikra szűri, ahol van olyan képzés is! amihez nem kell az írásbeli felvételi.

4 találatnál letölttem a felvételi tájékoztatót, mindegyik a gimnáziumi képzésre kéri az írásbelit.

2021. jan. 28. 13:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!