Melyik iskolába vesznek fel ilyen pontokkal?
Figyelt kérdés
Az írásbelim magyarból olyan 40 pont körüli, matekom az 34-36 pont lett. Fizikából, kémiából és földrajzból leszek négyes többi ötös. Hova lenne esélyem?
1. Apáczai
2. Madách
3. Berzsenyi Dániel
4. Eötvös József
5. Városmajori
6. Kosztolányi
7. Petőfi
Mindegyik budapesti és ezeknél a humán tagozat az ami érdekelne
2021. jan. 24. 16:07
11/15 anonim válasza:
Szent Lászlót én is ajánlom oda humánra még szóbelizni se kell ha jól tudom.
12/15 A kérdező kommentje:
Ezek igazából túl messze lennének azért nem, Kosztolányi és Petőfi pedig inkább tartalék sulik
2021. jan. 25. 18:41
13/15 anonim válasza:
Szia! A Madáchba az elmúlt pár évben 75 pont volt a szóbelire való behívás, és már ez is neccesnek számított, de én semmiképp nem mondanék le róla, hiszen ki tudja. Egy nagyon jó iskola, imádok oda járni, szóval szerintem mindenképp add be a jelentkezésed. Ha behívnak szóbelire, akkor nagy boldogság, ha nem, akkor se csüggedj, ezzel a ponttal szerintem egész jó helyekre simán be lehet kerülni :)
14/15 A kérdező kommentje:
Most kaptam meg a központit 77 pont lett, magyar 36, matek 41
2021. febr. 2. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!