87 pontos (40 magyar,47 matek) központi felvételivel, max vitt pontokkal van esélyem a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium matek-fizika tagozatára, vagy inkább felejtstem el?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 19:56
1/6 anonim válasza:
Az idén egy nagyon jó eredménynek számít.
2/6 anonim válasza:
Miért ne lenne esélyed?
A 40-40 valahány pontos eredmények mindig is jónak számítanak, és azt nem hinném, hogy olyan sokan jelentkeznek oda ilyen vagy ennel jobbb pontokkal, es emellett max vitt pontokkal.
Ennyi ponttal szerintem barhova elindulhatsz, csak valogatnod kell a jobbnal jobb helyek kozott.
Jo valasztas a matek-fizika, és ha ez erdekel, akkor ne mas szakra jelentkezz.
Ne felejtsd el, ha oda akarsz menni, mindenkeppen probalj meg felvetelizni. Utana megbannad hogy meg se probaltad.
Sok szerencset!:)
3/6 anonim válasza:
Az eddigi években olyan 77 ponton felüli írásbelivel simán be lehetett jutni. Úgyhogy ne izgulj, lazán bent vagy. Tárt karokkal várunk a Fazékban!
4/6 anonim válasza:
Nekem a magyarom 40, a matekom 50 pont lett. Szerintem mindkettőnk be fog oda kerülni (én is oda tervezek menni).
6/6 A kérdező kommentje:
Én 18. vagyok az ideiglenes rangsorban, 17-et vesznek fel. Úgyhogy valószínűleg bejutok, csak egy embernek kell kiesnie előlem
2020. márc. 17. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!