Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szent Margit vs. Szent Angéla...

Szent Margit vs. Szent Angéla ? (gimnázium)

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik gimnázium jobb (légkör, tanulmány, hely szempontjából, tanárok stb.) , előre köszönöm a válaszokat!

2021. jan. 23. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
A pedofilt, és a technikatanárt leszámítva az összes ott tanít még, akiket említettem
2021. febr. 4. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szent Angélába jártam ginmáziumba 4 éven keresztül. Életem legjobb 4 éve. A közösségről: Nagyon sok barátot szereztem. Jellemző volt a klikkesedés, ezt még az egyik legjobb tanár sem tudta megoldani (osztályfőnök). Az a tapasztalatom hogy aki könnyen beilleszkedik az hasonlóan mint én nagyon jól elboldogul, aki nem annak rémálom lesz. Nem tudom hogy ez másik iskolákban hogy van, de van jó sok Margitos ismerősöm akik gyűlölték a közösség, a tanárok miatt, de erről inkább ne én mert annak nem lenne túl sok tapasztalt alapja, csak hallott dolgok.

A tanárok az Angélában: két fajta tanár van. Az egyik fajta az az amelyiket leírt a 6-os válaszoló. Inkompetens, szivatós, emberileg is rossz. A másik fele (amilyenek nekem nagyrészben jutottak) azok nagyon jó emberek, segítőkészek. Ami jellemző az az, hogy amelyik tárgyból fakultálsz abból nagyon jó tanáraid lesznek, a többi pedig ahogy a gép adja.

A tanulmányok színvonala nem kiemelkedő, nem is rossz. Engem a nagyon jó tanárok eljuttattak nyelvvizsgákig, emelt érettségikig, évről évre javuló átlagig. A rossz tanárok az igazgatóhoz juttattak el a véleményem miatt, többször is. (Más téma...)

Két dolgot nem tudok megérteni az Angélában: a főpapot (egy emberi hulladék) és azt hogy az angol nyelvi tagozaton miért Felváltva németet-olaszt lehet tanulni?? (Évente váltakozik, ha ez érdekel nézd neg neked majd mit "dob a gép", mert ugye nem te döntöd el)

Egy bónuszt hadd mondjak. A szülőknek óriási szava van az Angélában, mind az igazgatónál, mind a tanároknál. Példa: engem kilencedikben megbuktattak matekból 2,5-re (rossz voltam matekból mindig is, de egy nagyon jó tanár eljuttatott egy négyes érettségihez, és oda hogy most matekot tanulok az egyetemen, ez jó példa arra amit fentebb leírtam) ez a tanár rajtam kívül még 5 gyereket megbuktatott. A szülők miatt jövőre ő már nem tanított nálunk.

2021. nov. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!