50 pont lett a felvételim. Mivel külföldön élek nem tudtam jól felkészülni, ezért lett olyan rossz. Van esély a margitba kerülni?
"Képzeld el 2,hogy az összeset megcsináltam, 2004-től.emellett október közepétől jártam Skype tanárhoz"
Akkor meg ereszd el, nem vagy odavaló. Ennek semmi köze ahhoz, hogy hol élsz. A matek feladatsor végtelenül egyszerű volt.
"szent margitba"
Itt.
Ezt nem bántásként mondom, csak tényként. Ha egyik tárgy sem sikerült, akkor ott gond van. Csak a kérdésedre válaszoltam.
Én is oda készülök, 59 pontot írtam. Hármas -négyes tanuló vagyok. Négy hármasom van, a többi négyes. Tavaly viszont volt egy kettesem matekból év végén. Van esélyem?
Tesóm pár éve 69 ponttal jutott be, bár ő 4,3 átlagú volt nyolcadikban.
Hali,
Èn a margitba jártam két évig (majd átmentem máshova)
Szerintem ne parázz rá, a szóbelin esetleg ezt említsd meg.
Nem olyan nehéz bekerülni (legalábbis én nem éreztem annak annó, bár az még az előző vezetés alatt volt... a húgom most oda jár, neki az írásbelije jobb lett, ugyanakkor a jegyei rosszabbak voltak.)
Ha vallásos vagy annak örülnek, ha nem, akkor lehet nem árt ha egyszer-kétszer a nevezetesebb Bibliai történeteket átfutod.
(Tőlem annó egy ilyenbe kérdeztek bele, odaadták kinyomtatva, majd kérdezgettek belőle. Én már ismertem a részt, de ha ismeretlenül kapod meg lehet ijesztő lesz...
Nem tudom, h még ilyet csinálnak-e, én annó 2014-ben felvételizetem... de fáj leírni, h milyen régen 😂)
Sok sikert! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!