Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szent Margit Gimnáziumról mi...

Szent Margit Gimnáziumról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Budapest, Villányi út 5-7, 1114

Milyenek az

-osztályok

-tanárok

-igazgató

-légkör

-társaság

-tanítás

-szigor

-iskola élet

-stb.?

2019. ápr. 15. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Egy kalap sz@r. Kerüld el. Utálni fogod. Az új igazgató előtt is egy nagy nulla volt, most végképp az. Kb két ó tanár van, a többi szar, az osztályokban a közösség nagy nulla, tele van egy csómó beképzelt magától elszállt gyerekkel. Semmiképp nem ajánlom, én két évet jártam oda és bizton merem mondani, hogy életem legszarabb két éve volt. Menj a Szent Imrébe inkább.
2019. ápr. 15. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm megkérdezhetem mikor jártál oda?

Szent Imrébe nem tudok átjelentkezni próbáltam már,tele vannak az osztályok

2019. ápr. 15. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
2015-2017
2019. ápr. 15. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:
És esetleg azt nem tudod , hogy könnyen átveszik-e az embereket vagy nem?
2019. ápr. 16. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem simán átvettek oda de az még a régi igazgató alatt volt. Most nem tudom hogy megy.
2019. ápr. 16. 18:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Hányas átlaggal kb?:)
2019. ápr. 16. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, aki nagyon szeret a Szent Margitba járni, ő egy másik suliból ment át, most 11-es. Szereti a sulit, az osztályát, szinte csak jót mond róla. Tehát szerintem osztályfüggő és ofő függő is, hogy jól érzed-e magad egy suliban. Amikor átjelentkezett a Szent Margitba megnézték az előző év átlagát (4,0 körül volt neki), volt egy felvételi elbeszélgetése,de hittanból felvételiznie kellett szóban. Véleményem szerint minden iskolában van rossz tanár, jó tanár, jó osztály és kevésbé jó osztály, ezek azok, amelyek befolyásolják, hogy jól érzed-e magad egy suliban. A Szent Margit elég jó suli, tehát bátran próbáld meg az átjelentkezést!
2019. ápr. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!