Egyetemisták! Miről szól az egyetemi gólyatábor?
"Utolsó" vagyok. Köszönöm, kedves vagy:)
Nekem az a gond, hogy senkit nem ismerek, egyedül megyek, nem tudom 3-400 emberből hogy fogom megtalálni, aki aki hasonló hozzám. Még gondolkodtam ma is, h menjek-e, de ha nem megyek azon fogok rágódni, hogy milyen lett volna, talán bánnám is, ha meg megyek, ki tudja milyen lesz, talán nem kellemes élményekkel jövök haza...Semmi sem jó:D
Bulizni szoktam néha, akkor sem iszom, max nagyon kicsit, és úgy érzem idegenekkel nem tudnék.
Na mindegy, majd lesz valahogy:)
Figyelj, lesznek ott olyanok, akik nem isznak, és nálunk azzal kezdték, hogy semmi sem kötelező, és nem muszáj, csak azt vállalsz be, amit szeretnél.
És lesznek ott koncertek, meg minden. Én mennék e helyedben, ha minden jól megy, idén is főgólya leszek.
Köszi a tanácsokat, holnap megyek már izgulok:)
Kérdező, te pedig, ha megbízol a barátodban engedd el, ez bizalom kérdése.
Kedves Kérdező! Hidd el átérzem a helyzeted, bár az én párom végül úgy döntött még sem megy el a gólyatáborba (abszolút nem az én hatásomra). Milyen szakra megy a barátod? Talán ha valami fiúsabb szakot választott, akkor kevesebb a félni valód :) Csak annyit tudok mondani a félelmeidre, hogy ha megakar csalni, akkor megteheti azt az első egyetemi buli alatt is, nem feltétlenül a gólyatáborban... Azzal, hogy nem engeded el, nem tudsz megakadályozni semmit! Ha igazán szeret téged, akkor a szeme előtt fogsz lebegni, ha olyan helyzetbe kerülne! Ha nem, akkor tilthatod bárhonnan, előbb vagy utóbb úgyis meg fogja tenni! Kegyetlenül hangzik, de sajna így van.
Révén, hogy elég fiús szakot sikerült választanom, és felkészítettek, hogy a nemek aránya még a többi szak gólyáival sem lesz túl kiegyenlített, így az én párom is aggódva enged el engem, de bízik bennem, én pedig szeretem és eszem ágában sincs bárkivel is összefeküdni a tábor alatt! Akkor sem lenne, ha nem lenne barátom! :) Igyekszem felvenni a túlélő pozíciót, ami a gyomromat illeti, és jól érezni magam, ezt viszont szerintem anélkül is megtehetem, hogy 7 nap alatt 17 pasi ágyából másszak ki!
Beszélgess vele, mond el neki, hogy szereted, bízol benne, de félted a kapcsolatotokat, kérd meg hogy amellett hogy jól érzi magát, néha jussál eszébe, és gondolkodjon mielőtt cselekszik... Tényleg, ha igazán szeret, akkor 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy ha s*gg részeg lesz sem fog megcsalni!! Ha még is, akkor el kell gondolkodni azon, hogy vajon tényleg olyan fontos vagy-e neki. Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!