Egyetemisták, mért ilyen drága egy gólyatábor?
ááh, nekem 5 éve 18 volt, asszem 3 éjszaka vagy lehet, h volt az 4 is? összefolyt egy csöppet :D napi 3 kajálás, a pia meg jópénzé. alap, h kijártunk az abc-be :D
drága volt, de legalább jól éreztem magam :D kegyetlen szinten berúgtunk, háborús sérüléseim is lettek :D jókat táncoltunk, voltak hülye feladatok. mindent poénra vettünk.
amúgy a HÖK tényleg ritka nagy bűnbanda. ők a mi pénzünkből mulattak, ittak, szívtak, laktak. de legalább csinálták nekünk a bulit.
21.19 vagyok. Természetesen barátokat máshogy is lehet szerezni, de az én véleményem az, hogy a gólyatábor KIHAGYHATATLAN, életre szóló élmény és mindenképpen megéri ott lenni! Igen, valószínű egy hét tömény részegség vár rád jó pénzért, de hihetetlenül jó társasággal, jó programokkal, jó bulikkal...
Ami pozitívuma szerintem, hogy pl első pár hétben a diákok jobban elvannak azokkal, akiket már ismernek gólyatáborból, így elsőre kicsit nehéz beilleszkedni a már összeszokott csapatba, de persze utána megy az is. No meg hogy felsőbb éveseket is megismersz a táborban, akik utána a tanulmányaid során tudnak segíteni, avagy azt tudják, hogy ki tudna segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!