Egyetemisták, mért ilyen drága egy gólyatábor?
tavaly volt 16 körül. négy éjszaka, balaton parttól 300m. napi 3 kaja (uccsó nap csak reggeli, első nap ebéd+vacsi szóval 3*3 kaja) és rengeteg ingyen pia+ minden nap diszkó volt. Ez így abszolút nem sok szerintem.
Akármikor visszamennék, kihagyhatatlan, ah azt előttem is mondták. Mindenképpen menny el (kivéve ha valami irreálisan magas az összeg)
Személyes tapasztalataim szerint kb 300 emberre (ha átlagos gólyatábor) fejenként 6 ezer forint felett számolni iszonyatosan rengeteg sok pénz, ha beleértjük a csoportos kedvezményeket. Az a hökös pedig, akik nem cs. kedv. tábort keres, az kuka. Én jól éreztem magam, én is egyetértek mindenkivel, hogy mindenképp menj el!:) garantálom, hogy jól fogod magad érezni, és ha nem, hát szívesen meghívlak egy sörre:)
én nem adnék érte többet 10e ft-nál, csak akkor, ha benne van a szállás(kemping - önellátó apartman [de akkor jó helyen!], diák vonatjegy(retúr), étkezés egyénileg.
ez vállalható, ha ennél drágább, akkor kretén hökösök vannak a suliban, és szar bulik lesznek egész évben, csakúgy mint nálunk:
Lediplomáztak az okosabb hökösök, akik szponzor tábort és innivalót intézek, így, ha már egy bulin kevesebb egy korsó sör, mint 400ft, már jó; előtte 100 ft volt egy korsó, az előző évben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!