Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták! Miről szól az...

Egyetemisták! Miről szól az egyetemi gólyatábor?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 15:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%
Orvosis! Tőlem lehetsz Teológus is. Különösebben nem érdekel. Feleslegesen vered a melled. De biztos jó szórakozás lehetett,orrba szájba szexelni, + még fizettél is belépési díjat,meg kaptál 1 szutykos pólót.
2010. aug. 15. 15:48
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
Hát azért egyetemi gólyatáborban már nem nevetik ki. Leginkább nem foglalkoznak vele. Azért nem gyerekek vannak már ott, ha valaki valamit nem csinál meg, lesz helyette egyből 3-4 jelentkező az adott feladatra. Nálunk folyamatos vita volt, hogy melyik feladatot ki csinálja, mert az összes piálós feladatra jelentkezett az egész csapat :)
2010. aug. 15. 15:48
 13/31 anonim ***** válasza:
74%
64%, azért az orrba-szájba szexelés nem annyira általános. Piálás, meg kevés ruhában ivés mindenhol van, csoportos orgia már inkább opcionális lehetőség, aztán aki akar, él vele, de én úgy vagyok vele, hogy olyan mindegy, hogy a gyerek gólyatáborban játszik ilyet, vagy a haverjaival együtt nyaralás közben.
2010. aug. 15. 15:50
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
57%, a legalja csinálja azt,hogy tökmindegy,rusnyával,dagattal,elmebeteggel, csak szex legyen.....Ez aztán a gondolkodás. Bár neked ez játék.......akkor sorry:)))
2010. aug. 15. 15:55
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is a legalja csinálja, de gondolom te is tudod, hogy milyen ma a bekerülési és elvégzési arány egy normálisabb egyetemen, a legtöbb helyen lehet találkozni ilyenekkel. A "játszik" szót pedig személyes perverzióból használtam a "csinálja" helyett.
2010. aug. 15. 15:58
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban piálásról, csapatépítésről, bulizásról, piálásról esetleg a pia mellékhatásaként szexről (na ebből lesznek a jó sztorik).

Én nagyon jól éreztem magam anno a sajátomon, sokat ittunk, de egy nagyon jó csapat állt össze, voltak necces sztorik, pikáns játékok, lightos szivatások (nem a felsőbbévesek által) és buli, buli, buli.

2010. aug. 15. 16:09
 17/31 anonim ***** válasza:
12%
Kotnyeles! Remélem nem túl soká találkozunk! ;)
2010. aug. 15. 16:50
 18/31 anonim ***** válasza:
56%

"Orvosis! Tőlem lehetsz Teológus is."

Remélhetőleg egyszer az orvosis fogja megmenteni az életed. Vagy inkább ne tegye...

2010. aug. 15. 17:05
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Holnap megyek GT-be, meghoztátok a kedvem hozzá. :D
2010. aug. 15. 17:38
 20/31 anonim ***** válasza:
95%

Nekem meg pont, h elvették a kedvem...:/

Nem tudom minek megyek, ha semmi kedvem az egészhez:S

Még sose voltam részeg, nem ittam jelentős mennyiséget sem és nem most szeretném kipróbálni, de persze ez nem fog segíteni.

Úgy érzem nekem ez nem lesz jó. :S

2010. aug. 15. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!