Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak én nem értem erre az...

Csak én nem értem erre az online oktatásra a nagy hisztit?

Figyelt kérdés

Én simán levinném online ezt az évet. Sokkal több időt megspórolok magamnak és legalább az ottani bunkó diákok nem készítik ki egymást.. Az meg hogy így nem lehet rendesen tanulni, ezt megcáfolnám. Akik tisztességesen tanulni akarnak, azok úgyis fognak..

Az elmagányosodásról meg annyit, hogy vannak barátaim (nem osztálytársak, mert nem valami jó az osztályunk) és ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot és átjárunk egymáshoz.

Most biztos nagy veszekés lesz itt, de mindenesetre én leakartam írni a véleményem erről :D Minden választ szívesen fogadok, ameddig az kulturáltan van megfogalmazva..

2021. jan. 23. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Valakinek könnyebb, valakinek nehezebb az online oktatás. Én például nyelvi előkészítő évesként szarnak érzem, mert nem tudok úgy normálisan angolt tanulni, hogy jó esetben az óráim harmada van megtartva a tárgyból, és sokszor egy-egy nyelvtani dologgal annyit foglalkozunk, hogy elküldi a vázlatot, aztán következő órán valamennyit foglalkozunk vele, és ennyi. Ennyitől nem megy a fejembe az anyag, viszont órákon meg l*faszt se gyakorlunk. Van olyan tanárom, akivel heti 2 órám van, de utoljára decemberben volt online óra. Azóta csak küldi az anyagot. Holnap pedig óra, és szerintem az fogjuk gyakorolni, amiből majd jövőhéten felelte. Ez l*fasz, nem oktatás.

És nekem a legjobb barátaim pedig mind a koliból. Egyszer találkoztam velük digitális oktatás óta.

Arról nem is beszélve, hogy sokkal könnyebben tudtam tanulni koliban, mert nagyobb csend volt.

2021. jan. 27. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
10-es vagyok, komolyan azért kaptam a lepontozást mert le írtam nálunk mi van? Nagyon látszik, kik ennyire az online oktatás mellett vannak mennyire nem törődőek.
2021. jan. 28. 03:22
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

#12 Szerintem a stílus miatt pontoztak le. Te még meg is úsztad egyébként nekem van olyan,hogy 16:00 óra környékén van faktos matek órám, másnap reggel 8-ra házikkal:)

Nálunk sem a legrózsásabb a helyzet online oktatás terén, de az egyetemen is magamra leszek utalva, szóval inkább egy próbatételnek fogom fel. Idén érettségizek, de alapvetően nincs ezzel semmi baj. Mindenre fel tudok készülni ami számít. Szóval a kettes válaszadóval értek egyet. Aki tanulni akar, az tud is tanulni. A többi csak kifogás.

2021. jan. 28. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

9-es vagyok. Én szerintem teljesen kulturáltan írtam le a véleményem, nem volt benne semmi kifogásolnivaló, mégis le lettem pontozva, de ez van.

Az lehet, hogy egyetemen önállóbbnak kell lenni, nem rágnak mindent úgy a szádba, de a tanároknak ott is tanítani kell. Az nem tanítás, hogy valaki félévig nem foglalkozik a hallgatókkal, de elvárasai vannak. Megtörtént eset barátnőmmel, tanárnőről hónapokig nem hallottak semmit, majd vizsga előtt pár nappal benyögte, hogy írásbeli. Egy hónap alatt javította ki, és a javítást meg sem lehetett nézni, csak beírta őket. Elhiszem, hogy nincsen könnyű dolguk, nem csak egy osztályuk van, sokan egyáltalán nem értenek az ilyen technológiai dolgokhoz. Viszont nekem sem csak egy órám van, mindnél észben kell tartani, hogy hol tartják, mit kell beadni, meddig, hol. Sajnálom, de ha nekem végeznem kell a dolgom, különben áttesznek fizetősre, akkor neki miért nem, de miért kapja ugyanúgy a fizetését?

2021. jan. 28. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is elvagyok itthon, legalább nem kell alvásproblémákkal küszködni. Meg az a retkes osztály sem hiányzik, meg a sok szenvedés.
2021. jan. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!