Igazgató utasíthat-e arra hogy osztályozó értekezlet után a már lezárt féléves jegyeket módosítsuk?
Ha megvolt az osztályozó értekezlet, és ott döntés született a szaktanár által hogy X tanuló X jeggyel zárta a félévet, akkor az igazgatói utasításra módosítható-e értekezlet után?
Szerintem nem.
Itt ugye kettős a kérdés
- osztályozó után vagyunk a jegyek zárása megtörtént
- szaktanár által adott jegyet milyen alapon bírál felül az igazgató ha előtte vagyunk, ha utána? Hát ki osztályoz végső soron?
Erről megkérdezzük az Oktatási Hivatalt is? Mert én már megkérdeztem.... csak úgy halkan szólok.
Az okirathamisítást 3-5 év börtönnel büntethetik és ez az.
" Ő a felettesed."
Ja és megkérdezem: a felelősséget vajon miért nem vállalja?
Mert mondtam, a megjegyzés rovatba szépen írjuk be: "jelen félévi osztályzat dátum hó nap az intézmény felelős vezetőjének utasítására került módosításra 3-ről 5-re" (pl) és oda mehet egy digitális szignó hitelesítésnek.
de erre nem volt hajlandó-miért nem vajon? (na vajon miért nem...)
„ de érdemjegyet nem változtathat meg.“
ÖÖÖö.. gondolkodj ember.
Tudja az összes enapló belépési adatot. Bárkiét, mert ő osztotta ki ezeket.
beléphet helyettem az én nevemben és bármit beírhat. Meg bárki helyett.
A jelszót én nem változtathatom meg, még a sajátomat se.
Van még kérdés?
„ ilyen joga nincs az intézményvezetőnek.“
És mondhatja azt is a tanárnak hogy csinálod amit mondok vagy holnaptól nem jössz. ÉS kevés olyan tanár van aki e „kedves“ felszólításra nem ugrana.
Ébresztő.
Teendőim akkor? Mondd ki te , ne mellédumálj.
Konkrét teendőim?
Nem általánosságban hanem konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!