Milyen a Debreceni Egyetemen a Bilógus MSC szak? És az élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki ?
Biomérnöki Bsc után mennék erre a szakra. Esetleg van valaki ezt a szakot végzi/végezte?
MSC-n is megy az instant szo*atás, vagy itt, ezen a szinten már célirányosabban oktatnak? Néztem a tantervi hálót, oktatókat, 1-2-t ismerek és nagyjából sejtem mire számíthatok. De a többség színvonalasan oktat? Elsősorban a genetika-molbi szakirány érdekel és az ezzel kapcsolatos tárgyak.
Sokat hezitálok, milyen szakokra felvételizzek, sajnos csak a levelező képzésekre van lehetőségem munka mellett, így eléggé le vannak redukálva a lehetőségek.
Az élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki MSC érdekelne még, szintén a Debreceni Egyetemen. Ezzel kapcsolatos tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Ki mondta hogy megszavaztatom? Csak betettem egy szavazást és személyes tapasztalatokat kértem.
Menj máshova élvezkedni, itt nem kapod meg az örömforrásodat, veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!