Csak a második emet érettségiért jár a plus 5O pont vagy az elsőért is?
Figyelt kérdés
Tehát ha biológia szakra szeretnék menni ahova kötelező a biosz emelt, akkor azért jár plusz pont? úgy gondolom nem, mert hát mindenkinek lesz biosz emeltje szóval nem oszt nem szoroz az a plusz 5O pont, de nem vagyok benne biztos. És ha mellé teszek mondjuk egy angol emeltet, akkor azért jár a plusz 5O? És ha van nyelvvizsgám is (szintén angol), akkor megkaphatom az emelt érettségiért és a nyelvvizsgáért is a plusz pontot?2021. jan. 16. 17:21
11/16 anonim válasza:
#9: De neki nem felvételi tárgy az Angol, így azzal nem számolhatják a pontjait.. maximum az érettségi átlagába számt bele (ha nem duplázással számolnak).
12/16 anonim válasza:
Mivel az angol nem felvételi tárgy neked, azért semmiképpen nem kapnál +50 pontot. Ráadásul az angol nyelvvizsga és az angol érettségi sem működne együtt. Viszont ha felsőfokúd van, akkor azért +40 pont jár. Szóval a biosz emelttel és a nyelvvizsgáddal már van +90 pontod.
13/16 anonim válasza:
#11 köszi, nem néztem meg milyen szakról van szó, általánosságban beszéltem :D
14/16 A kérdező kommentje:
Tehát biosz emelt + felsőfokú + sporteredmény (15 pont) és kimaxoltam a pluszpontokat, ennyi?
2021. jan. 16. 22:50
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2021. jan. 16. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!