Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megéri bevállalni a MÁSODIK...

Megéri bevállalni a MÁSODIK emelt érettségit PEDAGÓGIÁBÓL? Illetve, hol találok hozzá anyagot?

Figyelt kérdés

Történelem emeltezek,de emellé szeretném bevállalni a pedagógiát is. 4 éve tanulok ezen a szakon,és középszinten muszáj lesz megcsinálnom,az osztályfőnököm azt mondta,hogy játszva képesek vagyunk az emeltre,mert majdnem ugyan az,mint a közép. Megnéztem a feladatokat,és tényleg így van,szinte mindent tanultunk amiről a feladatok szóltak. Viszont amikor többen jeleztük,hogy szeretnénk emeltezni,akkor azt mondta az osztáyfőnök,hogy ez túlvállalás.

Mit gondoltok? És ezért is jár az 50 pont,ha 45%-on felül teljesítek igaz?(Újra leírom,történelem mellett 2. emeltem lenne.)

A másik,úgy tudom,hogy ha szakmánk van,akkor is jár a többletpont. Februárban dajkavizsgázok,az osztályfőnököm azt mondta,nem kapunk érte semmit,mert túl egyszerű a vizsga. Valaki fel tudna világosítani?:)

2020. jan. 5. 20:30
 1/2 Katalinkatica ***** válasza:

Szia! Ha 4 évig tanultad emelt érettségit tegyél ne középszintűt!De te tudod mit tanultatok,előző érettségi feladatokat nézd át,abból biztosan rájössz, hogy képes vagy emeltezni belőle!

Esetleg tudnál ajánlani könyvet, infót miből lehet készülgetni?Nekem bemenetelhez kell főiskolára-régi érettségis vagyok!

Pedagógiai és családsegítő tanfolyamot végeztem az 54-es sorszámú érettségire épülő ezért felsőfokú, ezért kapok plusz pontot felvételin; a dajka tanfolyam ha 32-es sorszámú akkor nem jár érte plusz pont!

Két emelt érettségit beszámítanak felvételin!De megnézheted a felvin pontosan mennyit számítanak be kb 200 pont? De ez nem biztos!

2021. jan. 17. 22:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is tudnál segíteni, hogy ti miből készültetek a pedagógia órán? tk. jegyzet stb.?

A dajka vizsgáért azért nem jár többletpont, mert az 32-es számmal kezdődik, tehát 8. o bizonyítvány elég hozzá, nem kell érettségi.

2021. febr. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!