Tehetek pedagógiából érettségit, ha sose tanultam pedagógiát?
Figyelt kérdés
Közgazdasági szakgimnáziumban tanultam, 5. Érettségi tárgyam a közgazdaság ismeretek. Eldöntöttem, hogy óvodapedagógus szeretnék lenni, de jövőre kell ugye legalább 1 emelt szintű érettségi meg ugye nyelvvizsga. Jó voltam történelemből így eleinte abból szerettem volna emeltezni, de a pedagógia szerintem könnyebb lenne meg amúgy is ott kell tanulni pedagógiát. Természetesen szeretnék tételeket és felkészülnék a vizsgára. Megtehetem? 20/L2019. júl. 24. 19:07
1/7 anonim válasza:
Igen, bármilyen tárgyból tehetsz érettségit.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2019. júl. 24. 20:08
3/7 anonim válasza:
Igen. Én is abból akarok. De honnan tudhatom, hogy miből kell készülni?
4/7 anonim válasza:
Az Oktatási Hivatal oldalán le van írva minden tantárgyhoz részletesen, hogy mit kell tudni az érettségire. az összes témakör le van írva, az összes lehetséges témával.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem maradok a törinél, mert a környéken nem lehet ped. Érettségit tenni :/ meg hát igen az anyag...
2019. júl. 24. 20:54
7/7 anonim válasza:
"Az Oktatási Hivatal oldalán le van írva minden tantárgyhoz részletesen, hogy mit kell tudni az érettségire. az összes témakör le van írva, az összes lehetséges témával."
Igen, ez mind szép és igaz.... DE a felkészüléshez mely szakirodalmakat használjuk? Ez a probléma. Igen, ott van sok a könyvesboltokban....de mégis mely könyveket ajánlott? Jó lenne, ha lenne valami támpont, elinduláshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!