Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért veszik készpénznek a...

Miért veszik készpénznek a feb 1. utáni sulizár hosszabbítást sokan?

Figyelt kérdés

Oké hogy erősen valószínű, de sokan máris hátradőlnek hogy „na februárra se kell ebédpénzt fizetnem“ és hasonlók.

Mitől ilyen fix ez sokak szemében?

Értem én hogy valószínű na de ezzel a kormánnyal bármi lehet pro és kontra is.

2021. jan. 16. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Jól látod. Pontosan az van, amit doktor miniszterelnök úr egyik napról a másikra eldönt egy személyben, emiatt én is azt venném készpénznek, ami megtörtént.

Az sajnos a hosszabbítást vetíti előre, hogy most az a retorika, hogy majd csak akkor lesz itt bármiféle normális élet, ha be lett oltva a fél ország. (Gondolom véletlenül sem azért, hogy presszionálják az embereket, növelve a jelenleg igencsak alacsony oltási hajlandóságot.)

2021. jan. 16. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:

"ha be lett oltva a fél ország."

Hát akkor itt egy darabig semmi se lesz.

2021. jan. 16. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Véleményem szerint az iskolákat ki fogják nyitni. Más országokban is tervezik őket újra nyitni. Oltás ide vagy oda az online oktatást nem lehet már sokáig fenntartani. De ez csak az én véleményem.
2021. jan. 16. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:

"Oltás ide vagy oda az online oktatást nem lehet már sokáig fenntartani. "

Már miért ne lehetne. bármeddig fenn lehet.... mi lenne az érv hogy nem lehet? egész tanévet ki lehet vinni így miért ne lehetne.

2021. jan. 16. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
külföldön egyes egyetemeken diplomát lehet szerezni 4-5 év alatt végig online oktatással
2021. jan. 16. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Oda írtam hogy VÉLEMÉNYEM SZERINT. Mindenkinek más a véleménye. Neked is nekem is.
2021. jan. 16. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Iskolákról van szó, nem egyetemekről...
2021. jan. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!