Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha felvesznek mesterképzésre...

Ha felvesznek mesterképzésre akkor ott el tudom fogadtatni az alapképzésen már tanult tantárgyaimat? Pl.alapon tanultam szociálpszichológiát és mesteren is lesz. Két különböző iskola esetében.

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamennyire egyetemfüggő, de az a jellemző, hogy csak egy másik mesterképzésen tanult tárgyat fogadnak el. Igen, sajnos néha szóról szóra megpróbálják lenyomni ugyanazt a torkodon, mint az alapképzésen (sokszor még a tanár is ugyanaz).
2021. jan. 15. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha az adott tárgy nem volt feltétele az alapszakos papír megszerzésének. Legalábbis nálunk ez a szabály. Nekem is volt csomó ugyanolyan nevű tárgyam alapszakon, mint mesteren, nem fogadják el, mert gyakorlatilag ugyanazt tanulom, csak részletesebben, okkal mesterszakos tárgy
2021. jan. 15. 11:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!