Csak én nem tanulok gimnazista létemre semmit online oktatás alatt?
Figyelt kérdés
10-es vagyok.2021. jan. 6. 17:19
2/11 anonim válasza:
nem csak te, az ország több százezer diákja közül biztos van még aki nem tanul semmit..
3/11 anonim válasza:
Én is 10es vagyok,nem sokat tanulok
4/11 PSPETI válasza:
Nem, a legtöbben szintén nem tanulnak semmit. Ezért pofázom, hogy a távtanci sz*rt sem ér.
5/11 anonim válasza:
petike, ne legyél ennyire sötét. aki nem akar tanulni az jelenléti oktatásban sem tanul semmit.
6/11 PSPETI válasza:
Balázska, azt nem bírod felfogni, hogy a jelenléti oktatásban egy "picit" nehezebb csalni a számonkéréseken, mint "onlájnba"? Hm? Hmmm?
7/11 anonim válasza:
Én nem tanulok semmit. Jelenlétiben sem. Nem csalok sem most sem akkor. Egyáltalán nem érdekel.
8/11 anonim válasza:
Mennyit foglalkoztál vele, mennyire érdekel?
Személy szerint nem egyszer írtam emailt a tanáromnak, hogy a feladat ezen részét nem értem, néztem Yt videót a témában, próbáltam utána olvasni és gyakoroltam. Ha ezeket (vagy legalább valamennyit) megtetted akkor rendben van.
Azonban ha csak ránéztél a feladatra, "nekem ez nem megy" és becsuktad akkor sokat nem is fogsz tanulni.
Minden csak akarás kérdése 🤗
9/11 anonim válasza:
én pl. többet tanulok és mellette jut másra is időm mint olvasásra és sorozat nézésre
10/11 anonim válasza:
Előzővel egyet értek. Aki nem akar semmit kezdeni az életével az így sem úgy sem tanul. Majd később megbánja. Aki meg céltudatos így is úgy is tanul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!