Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diszkalkuliával érdemes...

DDKarlsson kérdése:

Diszkalkuliával érdemes gazdasági szakra menni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy van benne sok matek, de annyira vészes hogy egy 2-es szintű matek nem elég egy főiskolai gazdasági szakra? Nem pénzügyben és számvitelben gondolkodok, hanem turizmus-vendéglátásban meg marketingkommunikációban. A legjobban a BGE tetszett meg.

Illetve diszkalkuliásként milyen szakot választhatok, ami még ér is valamit? Vagy diszkalkuliásként tényleg ilyen sok szakról kell lemondanom mint pl.: eü. szakok?

Ha bunkón osztanád az észt, akkor inkább ne is fáradj a "válasszal", legyen inkább jobb dolgod!

Köszönöm a válaszokat előre is!

2021. jan. 6. 16:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
5-ös, igen, tudom hogy a Corvinuson nehéz, mert a barátom is odajár humán erőforrásokra , de ő sem matekos beállítottságú.
2021. jan. 8. 16:25
 12/17 A kérdező kommentje:

3-as, igen sajnos valahogy erre a válaszra vártam,de legbelül mégis reménykedtem, hogy mégis van valami reményem, de ezek szerint nincsen. Igazából sok minden érdekel,de semmiből sem vagyok kiemelkedően jó, illetve olyan munkát szeretnék a jövőben ahol sokat kéne utaznom és erre a gazdasági szakok a legmegfelelőbbek.

A többinél nem tudom hogy mit tudnék végezni amivel ilyen állást tudnék ajánlani.

2021. jan. 8. 16:30
 13/17 A kérdező kommentje:
7-es, szerinted tényleg lenne rá esélyem?
2021. jan. 8. 16:31
 14/17 A kérdező kommentje:
9-es, én is ezen gondolkodtam, hogy hátva vannak olyan szakok,de nem igazán vannak olyanok,amelyek még hasznosak is lennének
2021. jan. 8. 16:34
 15/17 A kérdező kommentje:

10-es, azon vagyok:D

És igen, de én még az alkalmazott matematikus szakot is megjelölném, az a biztos;)

2021. jan. 8. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokat utazni gazdasági szakkal? Nem tudom mire gondolsz de akiket én ismerek azok 99%-ban irodai munkát végeznek vele. Én is 😃 Utazni max külkereskedőként lehet esetleg, de még ott se olyan sokat.
2021. jan. 9. 10:34
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os Hűha, pedig azt hittem hogy lehetne konferenciákra járni, főleg nyelvtudással és/vagy turizmus-vendéglátással.
2021. jan. 11. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!