Diszkalkuliával érdemes gazdasági szakra menni?
Tudom hogy van benne sok matek, de annyira vészes hogy egy 2-es szintű matek nem elég egy főiskolai gazdasági szakra? Nem pénzügyben és számvitelben gondolkodok, hanem turizmus-vendéglátásban meg marketingkommunikációban. A legjobban a BGE tetszett meg.
Illetve diszkalkuliásként milyen szakot választhatok, ami még ér is valamit? Vagy diszkalkuliásként tényleg ilyen sok szakról kell lemondanom mint pl.: eü. szakok?
Ha bunkón osztanád az észt, akkor inkább ne is fáradj a "válasszal", legyen inkább jobb dolgod!
Köszönöm a válaszokat előre is!
3-as, igen sajnos valahogy erre a válaszra vártam,de legbelül mégis reménykedtem, hogy mégis van valami reményem, de ezek szerint nincsen. Igazából sok minden érdekel,de semmiből sem vagyok kiemelkedően jó, illetve olyan munkát szeretnék a jövőben ahol sokat kéne utaznom és erre a gazdasági szakok a legmegfelelőbbek.
A többinél nem tudom hogy mit tudnék végezni amivel ilyen állást tudnék ajánlani.
10-es, azon vagyok:D
És igen, de én még az alkalmazott matematikus szakot is megjelölném, az a biztos;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!