Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig lesz még távoktatás?🙂

Meddig lesz még távoktatás?🙂

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:

Én viszont nem értek egyet a 12-essel. Én fizikával fogok tovább menni, attól hogy hülye vagy hozzá, nem a tantárgy a szar.

Gondolom ilyen felfogassal max egy gyárba fognak téged felvenni, ott nem nagyon van home office :)

2 órát kell utaznod? Ne hogy már az oktatási rendszer hibája legyen az, hogy egy 60km-rel arábbi suliba vesznek fel.

Jó, szar az oktatási rendszer, de ez túlzás mit sokan lenyomnak. Ha nem tetszik el lehet húzni, mert gyanítom hogy 16 éves elmúltál, így is rengeteg a túl művelt ember Magyarországon.

Nem értem, akik itt sopánkodnak, hogy jajj osztálytársak... Nem tudjátok magatokat megvédeni, vagy nem tudtok a tanárra figyelni? ha az utóbbi arra is van módszer, válts iskolát nem oda kell járni, ahol csak typeC-k vannak.

2021. jan. 5. 18:34
 22/61 anonim ***** válasza:

21: Én csak félig értettem egyet a 12-essel, azon a téren hogy távoktatásban kéne maradni, de azon nem, hogy bármely tantárgy felesleges.

Plusz én egy 5-ös tanuló vagyok, ámbár informatikai pályán szeretnék továbbmenni ahol meg pont hogy van home office és Egerben már távtanciban is indul a proginfó szak.

Az meg azért attól messze nem az én hibám, hogy így egyszerűen kényelmesebb és infó érettségire simán fel lehet készülni, de azt elhiszem hogy emelt fizikára vagy kémiára már kevésbé.

De ha kinyitunk akkor legyen korlátlan szülői igazolásra lehetőség vagy lehessen ideiglenes MT-státuszt kérni viszonylag könnyedén.

2021. jan. 5. 18:39
 23/61 anonim ***** válasza:
27%
A közférások bérlete meg lett hosszabbítva február 8-ig, most mondta ismerősöm. Na vajon miért? 100% hogy meg lesz hosszabbítva a korlátozások
2021. jan. 5. 19:14
 24/61 anonim ***** válasza:

"A közférások bérlete meg lett hosszabbítva február 8-ig,"

kevés. jan 11 + 30 nap = feb 12.

Kevés a bérlet feb 8-ig.

2021. jan. 5. 19:47
 25/61 anonim ***** válasza:

"közférások bérlete meg lett hosszabbítva február 8-ig"

Na átmegyek a szomszédba, ott van egy ilyen alkalmazott, megkérdem őt mit tud erről. Sztem kamu.

2021. jan. 5. 19:48
 26/61 anonim ***** válasza:
Február 8-ig lenne 24-es, mert az az első hétfő, nem a 11...
2021. jan. 5. 20:04
 27/61 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan át, nem kamu.
2021. jan. 5. 20:04
 28/61 anonim ***** válasza:
6%

"100% hogy meg lesz hosszabbítva a korlátozások"

meg aztán a korlátozások fenntartása elképzelhető sulizár NÉLKÜL is, nemde?

Minden marad, csak az nem.

2021. jan. 5. 20:11
 29/61 anonim ***** válasza:
Persze ez is egy lehetséges kimenetel, de miért pont csak azt oldaná fel a kormány? Mi benne a logika?
2021. jan. 5. 20:19
 30/61 anonim ***** válasza:

A 29-esnek normál esetben igaza kéne hogy legyen, tényleg nem lenne benne a logika.

A középiskolák bezárása nem károsítja a gazdaságot, cserébe viszont jelentősen csökkenti a tömegközlekedés zsúfoltságát és a járatsűrítés kitűnő alternatívája. Ezen felül még a rezsin is spórol a kormány a klasszikus 4 évfolyamos középiskolákban.

2021. jan. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!