Meddig lesz még távoktatás?🙂
így van! Én nem vagyok antiszoc, csak épp nem értem miért is kéne nekem napi 2x 1 órát utaznom azért hogy benn tömegnyomorban azt a (semmire se jó) szart hallgassam amit itthon is tudok a gép mellett.
A tárgyak 90%-a maszlag semmire se jó ballaszt szar.
Ha valaki elmagyarázza nekem egy töri egy magyar egy fizika óra miben jobb személyesen mint otthon a gép mellett (mikor ugyanazt a szart hallom így is úgy is) ...
ráadásul még online is felesleges mert ezek a tárgyak így is úgy id szart érnek.
És még ezért utazzak 2 órát meg napi 7 órát dekkoljak egy csomó barom között akiket a vakvéletlen egy helyre terelt velem?
Hogy ebben mi a jó én ezt fel nem fogom.
"Utazni jó."
A BKV-n? Cigányok zsebesek alkesz hajléktalanok proli állatok között zajban bűzben állva? Naponta 2 órát? A tied lehet! Utazz helyettem is!
12-essel félig egyetértek.
Meg azért az is szempont hogy a konzervatívabb tanárok felbuzdultak Maruzsa decemberi bejelentésén és készpénznek vették, ezáltal a félév utolsó két hetébe sűrítették a dogákat.
Danke sőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!