Mit gondoltok arról hogy az Eszterházyn pár szakon lesz távoktatásos tagozat?
Gondolok itt a gazdálkodás-menedzsment és programtervező informatikus szakokra.
Az persze potenciális bökkenő, hogy még bizonytalan, hogy állami finanszírozásos lesz-e, vagy csak önköltséges.
Meg állítólag min. 12 felvett jelentkező kell ahhoz hogy elinduljon.
A távoktatással nincs bajom, Európában nagyon sok helyen csináljak ezt a modellt, főleg olyan szakokon, ami nem vagy csak minimális gyakorlatot kíván ( azt nekik is teljesíteni kell persze).
Én levelezős vagyok, most nekünk szinte az elejétől így "távban" ment . Nem is látom már értelmét, hogy elméleten bent üljünk. A gyakorlatokat lehetne tömbösíteni és úgy teljesíteni. Nekem teljesen mindegy, hogy hol hallgatom az előadásokat.
És gondolom azokon a szakokon is jó, ahol online is lehet gyakorlatozni.
Azokra a véleményekre viszont kíváncsi vagyok, akik szerint ez kártékony, csak nem igazán részletezik.
Első válaszoló vagyok.
Azt nem tudom milyen lenne az online gyakorlat. Én Pk-n vagyok, itt azért vicces lenne az online iskolai gyakorlat.😂
Gondolom a legtöbb ellenzőnek az olyan szakok ugranak be elsőre, mint az orvos, fogorvos amiket nyilván nem lehetne távoktatásban csinálni, vagy legalábbis nagyon nehéz lenne összehangolni a gyakorlattal.
#2: Én a kártékonyra szavaztam, és picit részletezem, hogy mi a véleményem róla, mint elsőéves gazdaságinformatikus hallgató: Az elméletek online megtartása nem egy rossz dolog, feltéve, ha a tanár nem a legolcsóbb mikrofonnal kezd el magyarázni, mert kényelmesebb, mert nem kell bejárni. Hátránya, hogy nem lehet a bejárással plusz pontot kapni, de egy kis kreativitással lehetne orvosolni (pl. moodle-ba feltölteni az előadás videókat, mert ott úgy is látja a tanár, hogy megnézted-e vagy sem.
A gyakorlatokat jobban szeretem élőben hallgatni, mert a tanár akkor könnyebben, gyorsabban, és jobban tud magyarázni, mutogatni, esetleg egy hallgatói kérdésre válaszolni, így a személyes jelenlétet nem váltja ki egy online óra, még akkor is, ha élőben megy.
#7: Proginfóból csak alapképzés (meg FOSZ) van Egerben.
#6: Itt az évértékelő: https://www.youtube.com/watch?v=0PqjyY4pt9E
10:19-hez lehet ugrani ha csak ez a rész érdekel.
Viszont az furcsállom, hogy a nyílt napon a gazdment mondták a proginfó mellé, az évértékelőben pedig a kereskedelem-marketinget...
A felvi.hu-n viszont még nincs kint az államis formája, pedig az egri rektor hivatkozott arra, hogy Palkovics miniszter megadta az engedélyt.
Most akkor mi van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!