Máshol is van tesiórán kötelezően előírt öltözék?
Nálunk van, ami úgy néz ki, hogy suli címeres fehér póló, aztán fiúknak kék atlétagatya, csajoknak fekete bicós naci. Meg persze tornacipő.
Plusz még szigorúan is veszik, felszerelés hiányzást írnak be, ha nincs. Máshol is?
Ja, máshol is. Van, ahol még a zokni színét is meghatározzák.
Elég beteg dolog ez, nem tudom, hogy a tesitanárok ezzel mit kompenzálnak.
Amikor általánosba jártam nekünk is pontosan így volt.
Gimiben a fehér pólónak már bármilyen mintája lehetett, meg nyilván sportolásra alkalmas nadrág és váltócipő.
Egyetemi tesin már rád van bízva miben akarsz tornázni, de a váltócipő továbbra is kötelező.
Hát nálunk is megvolt szabva ált és középsuliban is. Persze ált suliban azért komolyabban is vettem.
Aztán középsuliban a mi tesitanárunk vette komolyan. Voltak olyanok, akikre rászállt. A kedvenc fiúknak elnézte az atlétát, rövid+hosszúgatya/póló kombót. De egyébként, ha nem hozták a cuccot nagy hepajt csapott.
Aztán amelyik lányra rá volt szállva aka kedvenc, és pl rózsaszín pólót hordott, arra mérges volt, hetekig felhozta neki, de ha mondjuk én feketében voltam, nem szólt semmit😂 de 9-10-ben,ha valakin nem volt dressz ott ne tudjátok meg mennyit oktatott
Általánosban fehér póló, fekete gatya volt, összekötött hajjal, és párszori rászólás után röpült a felszerelés hiányért az egyes.
Gimiben "egyenruha" volt, suli neves fehér póló, piros gatya. A lányok tesitanára első alkalommal (rászólás nélkül) beírt, a fiúké poénkodott egy sort és csak sokadik után írt be, ha egyáltalán megtette.
Nálunk általánosban volt a kötelező fehér póló, a nadrág színe/ fazonja mindegy volt.
Gimiben annyi volt az előírás, hogy legyen tesicucc. Mindenki olyan színű/ fazonú/ márkájú ruhát vett fel, ami jól esett neki, nem volt belőle probléma. A tanárunk például egy gyönyörű élénk ciklámen melegítő szettben virított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!