Bprof után BSC?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most vagyok végzős bprofon és azon gondolkoztam, hogy megpróbálnék egy prog infó Bsc-t szerezni.(levezőn)Van értelme? A mérnökinfó Msc nem szimpi és ezzel csak arra lehet menni. Köszi a válaszokat!2021. jan. 1. 13:01
1/7 anonim 

válasza:

Hello,
Ez az egyik legjobb, amit ki tudsz hozni a helyzetből, bár én inkább megcsinálnám a mérnökinformatikus bsc-t hiszen a tárgyak nagy része átvihető.
És csak mesterszakként progterv..
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem proginfón is beszámítanának egy csomó tárgyat. Csak alapvetően mindkettő diploma, nem tudom mennyi értelme van. A cégnél ahol vagyok (kooperatívban) mondták hogy egyetem után átvesznek teljes munkaidőbe mindenképp. Így is van értelme a Bsc-t megcsinálni? Ott is érdeklődtem erről, azt mondták hogy a tapasztalat sokkal többet fog számítani, mint a papír.
2021. jan. 1. 15:48
3/7 anonim 

válasza:

Hülyeség. Egy egyetemi képzésre azt mondom, hogy jól jön, jó alap, hasznos, de minden rosszindulat nélkül, nincs neked jobb dolgod, mint 6 éven keresztül azt tanulni, aminek a 10%-át használod aztán a szakmában és rohadt gáz lesz, hogy nincs értelmes tapasztalatod?
Egy alap+mester még csak-csak oké, mert közötte/mellette lehet értelmesen tanulni. De két alapszakot mi az istennek?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát csak itt mindenki azt mondja, hogy a Bprof mennyire értékleten, OKJ papír kb. Ezért gondolkoztam el, mert mindenki szidja itt. Rossz, hogy ezt hallom a szakról miközben dolgozok vele.
2021. jan. 1. 19:27
5/7 anonim 

válasza:

Javítsatok ki ha tévedek, de a Bprof nem ugyanolyan BSc képzés? Felvin ott van a BSc-k között, tehát MSc-re tuti lehet vele menni, max pár tárgyat le kell tenni, mint szakváltásnál.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, lehet vele menni Msc-re, viszont pótolnom kell néhány tárgyat akkor.
2021. jan. 5. 13:08
7/7 anonim 

válasza:

5. Nem, a Bprof magyar találmány, nem létezik ilyen a bolognai rendszerben. A FOSZK és a BSc között van, nem számít egyetemi végzettségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!