BME Bprof üzemmérnök informatikus szak vélemények?
Gyeregyere! :D
Gyakorold a Pythont-t! Nagyon komoly a prog tárgy első félévben, aki kezdő simán belebukhat ... :P
Matek könnyebb, mint más szakokon... de csak egy kicsit, sokan szenvednek vele.
Hardver alapok:
Nézd meg! Én úgy mentem erre a szakra h. azt hittem ez a tárgy csak egy vicc és úgy sem kérik számon amit elmondanak... :D
De, számonkérik! :( :D
Amúgy... Személyesen, fuss menekülj, keress olyat amivel boldog leszel, ezt felejtsd el!
Objektíven: Gyere, egész korrekt kis szak... ha belőled árad a nyugalom, a szorgalom és programozó szeretnél lenni v. valamelyik másik specializáció érdekel... :D
Néha van, hogy neked kell jobban tudnod mint a tanárnak akinek a feladata lenne, hogy megtanítson neked valamit és tájékoztasson a követelményekről.
Velem progalapon is és matekon is ez történt :D
Most kezdtem szeptemberben ;) Most vannak az első vizsgáim...
Nézd... Szerintem ha egy BSc szakon 2-es vagy az hasonló mintha egy BProfon 5-ös lennél. :D
A BProf pont arra van kihegyezve, hogy multiknál szerezz tapasztalatot minél előbb. Sokan pont azért jöttek mert kisebb cégeknél nem igazán élvezték a munkát, vagy mert papír nélkül esélyük sem volt.
Ha valami miatt aggódnék BProfon az az, hogy lelkileg az emberek eléggé... Majd meglátod... :P Szóval nagyon zárkózott a többség és csak 10% kommunikatív segítőkész :D
Én mindenkit aki BProfra jött vagy elégedettnek látok a választásával, vagy pedig lemorzsolódni, csúszni :D ...
Csak maximum viccből mondjuk, hogy á simán beleférne egy BSc :D
Na de ha tényleg elkötelezett vagy és nem csak egy papír kell és nem csak annyit tanulnál amennyi a minimális boldoguláshoz kell, akkor nyugodtan menj mérnökinfóra :)
Pédául ha a matek és fizika példák a szívedhez szólnak :D Akkor BProfon nem biztos, hogy kiteljesedhetsz a tanulásban, itt a matek kb. lényegtelen, streszmentes a programozáshoz képest :D
Nyelvekkel hogy állsz?
Senki sem tud normálisan angolul, németül meg eleve alig tudnak az emberek.
Helyedben én nyelvet is tanulnék! Én pl csak angolul tudok folyékonyan beszélni... :D Németül meg nem is tudok :D
Pedig kéne :D Na hát igen, csak én nem akarok küldöldön dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!