Szerintetek BME Bprof üzemmérnök informatikus végzettséggel is el lehet helyezkedni?
Szeptemberben kezdi a 3. évet az első évfolyam, úgyhogy egyelőre semmit nem lehet tudni. Nyilván rengeteg gyermekbetegség előfordult, talán most már ezeket sikerült javítani.
A képzés utolsó éve kooperatív formában részben egy cégnél zajlik, úgyhogy ha ott jól teljesítesz, akkor valószínűleg már találtál is munkahelyet.
#2, nem tudom, mit értesz tanulmányi kiemelt alatt, de BProf-on tanulmányi ösztöndíj 3.3-tól járt tavasszal (info BSc-n 3.7-től). Tanulmányi ösztöndíjat a VIK-en a hallgatók felső 40%-a kap (képzésenként számítva).
Kedves utolsó!
Az elmúlt egy évben a bprofos tanulmányi kiemelt átlag 3,7-3,9 között mozgott. Az előtte lévő évfolyam volt az első, "kísérleti" évfolyam, ahol a tanterv még nem volt megfelelően kiegyensúlyozva, amit azóta a hallgatókhoz szabtak. Lehet, hogy ez a rendszer még mindig nem az ideális, de azóta a szak teljesíthetőbb lett, és szerintem ettől még nem kell lenézni őket, a BME-n általában nagy a szivatás.
Kedves kérdező!
Sajnos néhányan vannak, akik szerintem nem nem megfelelően kezelik ezt a kérdést. Amint említettem, a BME kemény, szerintem egy bprof-ot teljesíteni is elismerésre méltó. Ha eseteleg oda kerülnél és úgy éreznéd, hogy menne neked a mérnökinfó, át tudsz jelentkezni, de pár tárgyat pótolni kell ilyenkor, itt egy lista arról, hogy miket fogadnak el: [link]
De ahogy néztem, az elte progra a tavalyi szerint elég lesz a pontszámod, szóval nem hinném, hogy nagyon kellene aggódnod, hogy bprof lesz belőle :) Az egész korona miatt még talán csökkenni is fognak, de ez majd kiderül.
Egy mérnökinfós hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!