Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A tatai Eötvösben a humán...

A tatai Eötvösben a humán vagy a kéttannyelvű tagozatra érdemesebb menni?

Figyelt kérdés

Választanom kell nemsokára és az Eötvösben ezt a két tagozatot néztem. Matekból és fizikából nem vagyok túl jó de a magyar és a töri megy, angolból is 5-ös leszek félévkor.

Szóval érdekelne, hogy melyik tagozatot érdemesebb választanom és miért.

Ja és még annyi, hogy hány pontot kellene elérnem a felvételin, hogy fekvegyenek legalább az egyik helyre?

Előre is köszönöm a válaszokat

2020. dec. 28. 12:29
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Így is 90 pont körül jött ki (számológéppel), attól függ, hogy kerekítettem 4,5-re vagy 4,47-re. Ami azt jelenti, hogyha megírom a felvételit jól (legalább 70 pontosra) akkor van esélyem bejutni az angolra is.
2020. dec. 30. 21:42
 42/49 anonim ***** válasza:
Az informatika nem és az erkölcstan sem, azt kifelejtettem
2020. dec. 30. 21:45
 43/49 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van esélyed. A linken látszanak a 2020-as ponthatárok:

[link]

2020. dec. 30. 21:46
 44/49 anonim válasza:
Köszi mindenkinek!
2020. dec. 30. 22:19
 45/49 anonim ***** válasza:
Én oda jártam, 2019-ben végeztem. Csodálatos 4 év volt és egy gyönyörű környezetben. Én mindenképpen csak ajánlani tudom. Matekos voltam, de végül nem azzal mentem tovább, szóval attól, hogy kiválasztasz most egy tagozatot még semmi nincs kőbe vésve. Nyilván, ha megvan az irány már akkor érdemes azt nézni. Amúgy szerintem az angollal jobban jársz, mert utolsó 2 évben van fakt. Az angolosok azt választhatnak amit csak akarnak. De humánon a töri kötelező, szóval csak egy faktot választhatsz szabadon. Meg az angollal mindent lehet szinte párosítani. Plusz a nyelvtudás sokat ér, használd ki hog ingyen tanulhatsz meg majdnem felsőfokú szinten angolul.
2021. jan. 2. 17:17
 46/49 anonim válasza:
Köszönöm a választ! (én vagyok csak másik fiókból) Remélem idén nálam gyengébbek/velem egy szintűek jelentkeznek és lesz nekem is esélyem, hogy felvegyenek.
2021. jan. 2. 18:56
 47/49 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2021. jan. 2. 20:07
 48/49 anonim ***** válasza:
Nincs szóbeli az Eötvösben.
2021. jan. 20. 15:35
 49/49 anonim ***** válasza:
Szia! Hányadik lettél az ideiglenes ranglistán?
2021. ápr. 5. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!