A tatai Eötvösben a humán vagy a kéttannyelvű tagozatra érdemesebb menni?
Választanom kell nemsokára és az Eötvösben ezt a két tagozatot néztem. Matekból és fizikából nem vagyok túl jó de a magyar és a töri megy, angolból is 5-ös leszek félévkor.
Szóval érdekelne, hogy melyik tagozatot érdemesebb választanom és miért.
Ja és még annyi, hogy hány pontot kellene elérnem a felvételin, hogy fekvegyenek legalább az egyik helyre?
Előre is köszönöm a válaszokat
Köszönöm mindenkinek, az Árpádba nem szeretnék menni mivel oda többet kell utazni is és szerintem oda nem lennék elég jó meg amúgy sem vonz Tatabánya.
Még annyit kérdeznék, hogy miért az Arany Jánososokkal van összetéve a humán, ha ők 0.-kal kezdenek a humán pedig kilencedikkel? Tehát nem logikusabb lenne olyan osztállyal összetenni akik nem nulladikkal kezdenek? Vagy lehet én értettem félre valamit
És 12-es te hol találtad ezt mert az érdekelne?
Köszönöm mégegyszer mindenkinek
Egyébként abban egyet értek, hogy az Árpád is egy jó. A családunkból többen is jártak/járnak oda. Szerintem nem sokkal nehezebb bekerülni, mint az Eötvösbe. Azt érdemesebb talán átgondolni, hogy akarsz-e később Angliában vagy Amerikában tanulni, élni. Ha igen, akkor mindenképp megéri az a plusz egy év.
Egyébként #12 által írt ponthatárokhoz még annyit hozzáfűznék, hogy ezek nem teljesen fedik a valóságot. Az első körben felvetteknél lehet, hogy igaz, de ebben biztosan állíthatom, hogy nincsenek benne azok, akik fellebbezéssel kerültek be.
Az oktatási hivatal 2-3 hete tette ki a honlapjára a 2020-as felvételi eredményeit. Megpróbálom megkeresni és belinkelni.
#17 Természetesen a csont nélkül, elsò körben bekerültekre vonatkozik. A fellebbezés már egy egészen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!