Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A tatai Eötvösben a humán...

A tatai Eötvösben a humán vagy a kéttannyelvű tagozatra érdemesebb menni?

Figyelt kérdés

Választanom kell nemsokára és az Eötvösben ezt a két tagozatot néztem. Matekból és fizikából nem vagyok túl jó de a magyar és a töri megy, angolból is 5-ös leszek félévkor.

Szóval érdekelne, hogy melyik tagozatot érdemesebb választanom és miért.

Ja és még annyi, hogy hány pontot kellene elérnem a felvételin, hogy fekvegyenek legalább az egyik helyre?

Előre is köszönöm a válaszokat

2020. dec. 28. 12:29
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Ha az Eötvösbe szeretnél menni, érdemes nagyon rágyúrni a központi felvételire, mert ők 2x-es súllyal számolják a központi pontjait. Így egy 3-4-es bizonyítvánnyal induló jelentkező egy jól megírt felvételivel simán beelőzi a kitűnőket. Erre januárban is számos példa volt. Sok sikert!
2020. dec. 29. 13:50
 22/49 anonim ***** válasza:
Az Árpádot azért nem kell túlmisztifikálni, nem olyan nehéz oda bejutni. Arra gondoltam csak, hogy az oktatás színvonala jobb.
2020. dec. 29. 15:57
 23/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ha még valaki tud valamit akkor szívesen várom és persze ha a szóbeliről tud írni valaki, hogy hogyan zajlik vagy egyáltalán van-e azt is megköszönöm!

Az utolsónak még annyit, hogy én nem szeretem Tatabányát és oda vonattal kéne busz helyett mennem emiatt korábban kelni ez miatt sem szeretnék az Árpádba menni.

2020. dec. 29. 16:14
 24/49 anonim ***** válasza:
Az Eötvösben és az Árpádban nincs szóbeli.
2020. dec. 29. 16:28
 25/49 anonim ***** válasza:
utazás szempontjából jó helyen van az Árpád, mert a vasút és a buszállomástól is 3 percre van gyalog. Bármelyik mellett döntesz, szerintem jó döntés lesz, mert a 2 legjobb iskola a megyében.. Hajrá!
2020. dec. 29. 16:29
 26/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nem láttam sehova kiírva, hogy van szóbeli vagy nincs. Mert például a komáromi Jókai honlapján kint van, hogy nincs vagy a Szixi honlapján, hogy van de akkor megnyugodtam.

Amúgy tudom, hogy jó helyen van az Árpád de nekem Tbánya egy olyan hely amit nagyon nem szeretek a vasútállomást végképp. Meg a vonatok sem biztos, hogy úgy járnak ami nekem jó szóval az a suli nem érdekel igazán. De köszönöm azért!

2020. dec. 29. 16:35
 27/49 A kérdező kommentje:
A felvételire valakinek valami jó tippje, hogy ne izguljak annyira és, hogy jó matekot írjak? (A magyar elég jól megy)
2020. dec. 29. 17:26
 28/49 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzá tenni, hogy itthon gyakorolok rá eleget de nem megy a matek így sem és ez is az oka, hogy félek.
2020. dec. 29. 17:28
 29/49 anonim ***** válasza:
A matek feladatsor minden évben ugyanarra a sémára épít. Érdemes azokat a sokpontos feladatokat begyakorolni, amik minden évben vannak. Akkor nem érhet nagy meglepetés. Tavaly így sikerült 40 pontosra a matek. (3-as matekjeggyel)
2020. dec. 29. 20:22
 30/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ügyes vagy, remélem nekem is ilyen jól fog sikerülni.
2020. dec. 29. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!