A tatai Eötvösben a humán vagy a kéttannyelvű tagozatra érdemesebb menni?
Választanom kell nemsokára és az Eötvösben ezt a két tagozatot néztem. Matekból és fizikából nem vagyok túl jó de a magyar és a töri megy, angolból is 5-ös leszek félévkor.
Szóval érdekelne, hogy melyik tagozatot érdemesebb választanom és miért.
Ja és még annyi, hogy hány pontot kellene elérnem a felvételin, hogy fekvegyenek legalább az egyik helyre?
Előre is köszönöm a válaszokat
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ha még valaki tud valamit akkor szívesen várom és persze ha a szóbeliről tud írni valaki, hogy hogyan zajlik vagy egyáltalán van-e azt is megköszönöm!
Az utolsónak még annyit, hogy én nem szeretem Tatabányát és oda vonattal kéne busz helyett mennem emiatt korábban kelni ez miatt sem szeretnék az Árpádba menni.
Köszönöm szépen! Nem láttam sehova kiírva, hogy van szóbeli vagy nincs. Mert például a komáromi Jókai honlapján kint van, hogy nincs vagy a Szixi honlapján, hogy van de akkor megnyugodtam.
Amúgy tudom, hogy jó helyen van az Árpád de nekem Tbánya egy olyan hely amit nagyon nem szeretek a vasútállomást végképp. Meg a vonatok sem biztos, hogy úgy járnak ami nekem jó szóval az a suli nem érdekel igazán. De köszönöm azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!