Megbuktam házi feladatból. :/ Help!?
[Műszaki Rajz]
Sokat hiányoztam a suliból, elég beteges voltam ebben az évben... :S
Sokszor lemaradtam és bekellett pótolnom...
Sok házi feladat volt és azokat nem mondták, csak amit órákon vettek és év végén a tanár kikérte tőlem az összes házit, de én nem tudtam miket kell megcsinálni, megkérdeztem a tanárt és mondta, h nekem kell tudnom...
Hát köszönet neki... Egy hét alatt kilenc egyes-t kaptam házi feladatra, de én úgy tudom HF-re nem lehet osztályozni, ennyi erővel a szomszédom is megcsinálhatta volna...de legalább bukási értesítőt kaptam volna. -.-''
Ilyen ügyben mit tegyek?
F/16
Házi feladatra nálunk úgy osztályoztak, hogy az...
És ha nem csináltál, akkor az egyes, ez így van rendjén. Van, ahol csak mínuszt, fekete ponton meg ilyesmit kapsz, de ha a te tanárod nem ilyen, akkor nincs mit tenni.
De ott a pótvizsga, nem? Vagy ebből a tantárgyból nincs?
Egyenlőre felülvizsgálat alatt van az ügy, de legalább megmondta volna, hogy miket kell beadnom... :S
Itt nem arról van szó, h nem csináltam meg, hanem még nem is segített,h megtudjam csinálni...mert, ha nem tudom mit kell, akkor nincs mit megcsinálni...
Neki szépen le volt vezetve egy papíron, h ki mit adott be, nem lett volna képes megmondani, h mi hiányzik...? :?
Am én 6 hf-ről tudtam, h be kell adnom, de mire kaptam 9 egyest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!