Ezzel az indokkal ad igazolást a házi orvosom?
1 hónap múlva érettségi, én meg még sehol sem állok a tanulással. Délelőttönként az iskolában vagyok, délután pedig segítenem kell itthon. Anya, Apa dolgozik, a kisebb testvéreimre pedig nekem kell vigyáznom.. meg hasonló feladatokat ellátnom. Este 8 után van időm tanulni. De a hülye tanárok állandóan anyni házit adnak fel, hogy nem lehet egyszerűen az alap órákra i tanulni és mellé még az érettségire is készülni, próbaérettségiket írni, tételeket kidolgozni...stb. :Sss
Szóval azt mondanám a háziorvosnak, hogy erre a hétre írjon ki suliból, hogy tudjak tanulni. Megértené és adna igazolást szerintetek? :Ss
Ha rendes a doki adna..de én egy dolgot nem értek..
HA egész évben tanultál akkor elvileg csak át kell olvasnod,ismételned kell,hiszen a 4 éves anyagból fogsz érettségizni..Arról nem is beszélve,ha itt lógsz a gyakorin akkor hiába ír ki a doki akkor sem fogsz tanulni..
Hozzátenném, hogy nem vagyok lógós. Öt napot, ha hiányoztam ebben az évben.. nem többet. Valaki már 200-230 hiányzott óránál jár. A jegyeim is jók, 4-es, 5-ös tanuló vagyok.
A szüleim nem értenék ezt meg, nekik nem tudom elmondani. Nem értik, hogy a suliban már semmi hasznosat nem csinálunk, csak ülünk és bambulunk, mert a tanárok is leszarnak már, csak feladják, hogy 20. oldaltól a 30.-ik tanuljátok meg aztán kész... Szerintem ennek nincs értelme. :/
Nem lógok itt egész nap.. :) Csak ilyen még nem volt, hogy igazolás kellett volna. Csak akkor adott igazolást az orvos, ha beteg voltam. És nem tudom hogy működik ez az egész.
Hívjam fel vagy menjek oda, hogy ez és ez a helyzet? Mert ugye ott bent ott az asszisztense is. Mit tudok ott mondani? :S
Az teljesen más, ha jófejségből ad, az ellen nincs is kifogásom.
De hogy lefizetni, az azért elég durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!