Felvin való jelentkezés hogy is volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
1. Feb. 15-ig be kell táplálni az adatokat majd a felvi.hu-ra, de miután az ember levizsgázott szóbeliből is júni környékén, azután újra megnyílik a felvi és úgy lehet majd az adatokat módosítani?
Már nem emlékszem teljesen.
2. Illetve ha csak javítózok majd 1 tárgyból, attól még ugyanúgy be kell írnom majd a gimis tárgyaim jegyét + nyelvvizsgákat?
Előre is köszi a válaszokat!
2020. nov. 18. 12:15
1/4 anonim válasza:
1. Milyen adatokat módosítanál? Telefonszámot és ehhez hasonlókat úgy tudom tudsz változtatni ha kell.
2. Minden adatot újra meg kell adni, mintha először felvételiznél (nekem legalábbis úgy kellett)
2/4 A kérdező kommentje:
hát a majdani érettségi vizsgám eredményét.
értem, köszönöm!! :)
2020. nov. 18. 12:20
3/4 anonim válasza:
Az aktuális érettségi eredményeket úgy tudom hogy nem kell megadnod, hiszen azok 2006 (?) óta elektronikus átmennek
4/4 anonim válasza:
3-as: De meg kell, mégpedig az érettségi scannelt változatát kell feltölteni a 12.-es bizonyítvánnyal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!