Felvin meddig tart a dokumentumok feldolgozása? Mikor tudom meg, hogy elfogadták?
keresztféléves képzésre jelentkeztem és nyelvvizga bizonyitvanyt pótoltam , mert rosszul lett feltöltve vagy nem tudom.
Továbbítva feldolgozásra jelenleg a státusza.
Ha már eljut addig , hogy feldolgozás alatt akkor elfogadták ? Minden rendben?
Ugye Január 9.ig lehet pótolni és izgulok nehogy utolsó pillanatban derüljön ki , hogy megint nem jól lett feltöltve. Szükségem lenne rá.
"Ugye Január 9.ig lehet pótolni és izgulok nehogy utolsó pillanatban derüljön ki , hogy megint nem jól lett feltöltve."
Megint? Mi volt a hiba korábban?
Én nem keresztfélévesre mentem, úgyhogy lehet, hogy nálad másképp lesz, de nekem rohadt sokáig tartott. A motivációs levelemet februárban töltöttem fel, és a május végi alkalmassági vizsgáig feldolgozás alatt volt (talán még utána is ezt írták pár napig).
Az megjelelölt egyetemeknék meg konkrétan volt olyan, ahol júliusban sem volt feldolgozva a rendszer szerint a jelentkezés az államin (a fizetősön igen), aztán végül oda vettek fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!