Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha véletlenül csak 2 szakot...

Ha véletlenül csak 2 szakot jelöltem meg a felvin?

Figyelt kérdés
Na szóval véletlenül csak 2 szakot jelöltem meg felvi-n és ugye éjfélkor lezárt, azt szeretném megtudni hogy áprilistól amikor lehet feltölteni az érettségit meg stb akkor van-e rá módom hogy bedobjak még egy szakot? Illetve ha szeretnék még + 3 jelentkezést azt is tudom e akkor intézni?

2017. febr. 16. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet (egyiket sem).
2017. febr. 16. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszeri sorrendmódosításra van lehetőség.
2017. febr. 16. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól mondják az előttem szólók. Kettő marad, nincs bővítésre már lehetőség..
2017. febr. 16. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A szakok, amijet megjelöltél, azok maradnak beírva, se több, se kevesebb. Későbbe egyszerer lehet majd a sorrendet módosítani és a már beírt szakok mellé az önköltségest is beirni (ha eddig ANA van cska beírva).

Arra majd figyelj, hogy sorrendrt majd csak egyezer lehet módosítani, tehát azt nagyon meg kell gondolni

2017. febr. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!