Egyetemistaként időbeosztási zavarban, hogy tanuljak? (példa lent)
Minden hetre max 2 vizsgat tettem. Egy konnyebbet, es egy nehezebbet. Altalaban vagy a full nehez, vagy a baromi magolos targyakat tettem a legvégére, mert ezeket mindig halaszgattam ugyis, felvettem aztan leadtam. Egyetlen egy vizsgam volt a 3,5 ev alatt amire ket hetet tanultam (mert buktam belole), a tobbire max 4-5 napot, atlagosan kettot tanultam.
Felev kozben nem tanultam, csak a zh-k elott par nappal. Meg lehet csinalni, ha stressz tanulo vagy (nyomas alatt jobban tanulsz). Ha viszont a kotlos tyuk vagy aki egy zh-ra is mar ket hettel elotte ra gyur, akkor nehez menet lesz, de nem lehetetlen.
Én úgy csináltam, hogy először a nehéz vizsgákat csináltam meg, hogyha véletlenül nem sikerül akkor tudjak még menni újra vizsgázni úgy, hogy készülni is lesz időm.
A végére pedig a könnyebeket hagytam.
Ez attól függ, mennyi mindent kell megtanulni.
Szerintem meg lehet oldani, de esetleg ha ismersz felsőbb évest a szakon kérdezd meg mit gondol és lehet tud segíteni akár jegyzetekkel is illetve, hogy mire feküdj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!