Szerintetek be fogják zárni az általános iskolákat? Vagy van rá esély, hogy a felsősöknél visszajön az online oktatás?
"végül se munkahelye nem lesz és még csak a lakásból se léphet ki. Na akkor majd elgondolkoznak, hogy basszus. Csak kellett volna hordani a maszkot."
Ez sokaknak kevés lesz sajnos. Csak akkor fognak észbe kapni, ha közeli, és ráadásul nem is rizikócsoportba tartozó rokonuk vagy ismerősük is (minimum) ágynak esik a vírus miatt.
#20! Egy hetet tévedtem, BOCSANAT!
De a húgom középiskolai kollégiumban "él" és igenis ki kellett költözniük!
Nem értem miért állsz belém olyan dolog miatt, amiről fogalmad sincs.
"a húgom középiskolai kollégiumban "él" és igenis ki kellett költözniük!
Nem értem miért állsz belém olyan dolog miatt, amiről fogalmad sincs."
Ez nem országos döntés lehetett, hanem csak az adott kolesz döntése, mert én is úgy olvastam (magában a törvényben, ha jól emlékszem), hogy csak a felsőoktatási koleszokból kellett kiköltözni.
"középiskolai kollégiumban "él" és igenis ki kellett költözniük!"
Központi döntésben ilyen NINCS. Az adott koll/fenntartó saját döntésében lehet, ha meg magánkoli, az meg azt csinál amit akar amúgy is.
#37 követjük Ausztriát, ennyi...
Már lassan nappal se lehetesz utcára menni, hihetetlen, nem értem miért nem kell még várni, így sose fog kiderülni van e hatása a jelenlegi korlátozásoknak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!