Szerinted mikortól lesz távoktatás a középiskolákban? Tippeld meg!
A mai interjú ("Orbán: Megpróbáljuk nem bezárni az iskolákat") és a környező országok szigorításai alapján igenis reális valószínűsége van annak, hogy belátható időn belül távoktatás lesz.
Szerintetek mikortól?
én nem szavazok de annyit mondok, hogy vagy még most novemberben meglépik, vagy semmikor.
decemberben már minek, ott a téli szünet amúgy is, ha meg a téli is lement, akkor már január, akkor meg azért minek.
Mai:
"
Arról is beszélt, hogy már csak 700 magyar település akad, ahol nincs jelen a járvány, 23 iskolában távoktatás, 78-ban pedig vegyes oktatás zajlik. Ígérete szerint megpróbálják nem bezárni az iskolákat, ameddig csak lehet,
a középiskolások viszont akkor sem maradnának otthon, ha átállnának digitális oktatásra, így pedig az a kérdés, nagyobb kockázat-e: ha felügyelet alatt bejárnak az iskolába vagy ha nem mennek be, de nem is maradnak otthon. Hét hét van a szünetig, azt kell kibírni."
" Hét hét van a szünetig, azt kell kibírni.""
Jajjajj. ezt a fals dumát. És ha kibírtuk a szünetig, és lemegy a szünetig-na akkor mi lesz?
ott állunk majd ahol most de még lehet rosszabbul. Akkor meg mire vár egy balf*****sz kormány?
"januárban pedig már az orosz vakcina is jön, ha minden jól megy."
és akkor mi lesz? Mi a kékeres lóf -.---sz lesz ha lesz egy ki nem próbált kétes eredetű szaros tegnap kotyvasztott akármi?
AKkor mégis mi lesz? Csak tán nem gondolod hogy tömegek oltatják be magukat?
hát akinek van egy szikrányi agya, az be nem adat magának semmi kínai/orosz/akármilyen tegnap főzött ki tudja milyen szart!!
Ja és a vakcina a már megbetegedettek esetében semmit se ér! Még ha működik akkor se.
"Azt mondja Orbán, hogy nem maradnának otthon. "
Mondja ezt egy olyan miniszterelnök, aki 20.000-es nyitott kapis meccset rendez (engedélyez) a járvány kellős közepén!
HITELTELEN!
Pedig ez lenne a megoldás. Ez engedmény is, valamint szigorítás is lenne a fiatalságnak. Ezt úgy mondom, hogy én is diák vagyok, és maximálisan egyet értenék ezzel. Igaz, nekem nincsenek depresszív hajlamaim, ha otthon kell maradnom, mint a korosztályom nagyrészének. Hihetetlen, hogy nem bírnának ki pár hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!