Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg a középiskolán múlik,...

Tényleg a középiskolán múlik, hogy sikeres karriere lesz valakinek vagy sem?

Figyelt kérdés

Például ha megnézzük az ország top gimnáziumait (Fazekas, Radnóti, Apáczai), ott gondolom jobbak a tanárok, jobb a diákság, nem egymást húzzák le, jobban felkészülnek az érettségire, jobb pontszámuk lesz és könnyen bekerülnek a legjobb egyetemekre, ott könnyebben veszik az akadályokat és utána jó munkájuk lesz.

Míg aki egy külvárosi szakközépből jön, akinek nem tanítottak meg normálisan semmit, az max fizetősön juthat be egyetemre, ami már sokakat kiszór a felsőoktatásból.

2020. okt. 25. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 basszus, ez melyik egyetem volt? :O (privibe is jöhet, de megértem, ha nem akarod elmondani)
2020. okt. 26. 19:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 10-es vagyok, de a Corvinuson állítólag minden diáknak van kartonja (aki ezt állította teljes magabiztossággal mondta, hogy biztosan így van és nem csak legenda.) az 1. féléves teljesítmény alapján, ami igazodási pont a későbbi számonkérések értékelésénél.
2020. okt. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!