Ugye nem lesz távoktatás?
Hallottam hogy Kaposváron 2 középsulit már bezárták és az rebeskedik hogy az őszi szünet után minden iskola bezár.
Ugye nem lesz?Nem akarok távoktatást!
Amúgy már nem középsuliba járok, hanem OKJ-ra és így a gyakorlati helyszín is kérdéses lenne.
Kellett ezt ma is kiírni.
Alapvetően nem tervezik, de senki sem jós.
"Lesz távokatás?" 1500. kérdés.
Haladjunk.
Gondolom,ennél hülyébb dolgot nem tudsz mondani.
Naponta,minimum 10-szer kiírják ezt a kérdést augusztus óta.
Szerinted nem idegesítő?
Ja és emberek. A kormány BIZALMI INDEXÉRŐL nem gondolkodik el senki?
Nevezetesen: minél többet mondja el a Kúrmány (sic!!!) hogy nem lesz távokt, annál inkább mérget lehet rá venni hogy lesz.
Bizalmi index. Értéke nulla.
De persze abban az országban ahogy az EMMI első embere bejelenti hogy semmi akadálya az ünnepi programoknak (okt 23) majd MÁSNAP a Zoperatív Görcs bejelenti hogy az összes okt 23-i program törölve... nos ott miről beszélünk? Legalább egymással egyeztetnének ezek a retkek.
TAPS!!
Majd a kormány vagy más felső szerv (operatív törzs, népegeszségügyi intezet/hivatal) eldönti.
Bár én azt hallottam, hogy a gyakorira kikerül a 2000. "lesz távoktatás" témájú kérdés akkor Viktor azonnal bejelenti. Szegény Viktor önmagát nem kímélve böngészi a kategóriákat és számlja az idevágó kérdéseket. Ugye milyen nehéz egy miniszterelnök élete? Már csak 169 kérdés hiányzik a bejelentéshez. Gyerünk hajrá, Kérdező és mindjárt meg lesz a hőn áhított tavoktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!