Mindent szeretnek tudni a cukrász szakmáról, valamint mi a véleményetek a Székesfehérvári Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari szakképző iskoláról?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 20:10
1/1 anonim válasza:
Csomót kell állni, cipekedni, sokszor kell hajnalban kelni, karácsonykor, húsvétkor dolgozni kell, a cukor és liszt port beszívod a tüdődbe, de amúgy ingyen sütiket hazavihetsz, körbe vagy véve édességekkel, és a tortakészítés kicsit művészkedés, ami tök jó. Kívülállóként mondtam mindezt, nem vagyok cukrász, csak ismerőseim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!