Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pázmány, Károli közösségi...

Pázmány, Károli közösségi élet, bulik?

Figyelt kérdés

Mindkét egyetem jogász képzésére adtam le a jelentkesésem, illetve első helyen az ELTE-t jelöltem de oda nem biztos hogy felfognak venni ezért kérdezek erről a két egyetemről, valamint ELTE jogon van ismerősöm, aki tud nekem róla mesélni.

Az érdekelne, hogy milyen a közösségi élet, vannak-e bulik illetve ha vannak akkor milyenek? Nem ez az elsődleges szempont nyílván nálam sem, tanulni megyek oda de azért ez is fontos lenne számomra. Az emberek mennyire “bulizósak” ezeken az egyetemeken? Én azért szeretném ilyen formában is megélni az egyetemi életet, ha az időm engedi.

Emellett a kolik is érdekelnének. Milyenek? Mennyire engedékenyek?

ma 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan az egyetem választásánál a bulik milyensége neked a lényeg?
ma 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyenek. Egyébként nem is kevés számban.

ma 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Károlira jártam. Akik a bulik miatt voltak ott, az első félévi vizsgára már kirostálódtak. Nem azért, mert sok volt a buli, mert egyáltalán nem, hanem azért, mert nem is a szak miatt voltak ott.
ma 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!