Ha tiszapártos pólóba megyek iskolába kirugnak?

Az iskolákba nem lehetne "bevinni" a pártpolitikát, ezért sok helyen a házirend tiltja az ilyen ruházatot. Jobb esetben szólnak csak hogy ilyen ruhába nem menj be megint, rosszabb esetben osztályfőnöki, igazgatói intőt kaphatsz. Ha nincs még hosszú listád iskola kihágások miatt akkor ennyi miatt viszont biztos nem rúgnak ki.
Abban viszont igaza van a korábbi hozzászólónak, hogy ezzel eláshatod magad néhány tanár előtt. Nyilván elméletben nem érhetne diszkrimináció politikai hovatartozás miatt, de azért a gyakorlat ettől eltérő lehet.
Haverodnak viszont mázlija van, minden házirend tiltja a rasszista, gyűlöletet szító szövegek és jelképek használatát, ez miatt azért felelősségre vonhatták volna.

Én katolikus suliban azért is kaptam igazgatóit mert ateistaként jobban ismertem a Bibliát mint a hívő tanáraim.
(Megkérdezte a tanárnő hogy felsőbbrendűnek tartom e magam nála hogy nem csinálom órán amit mond, én pedig megkértem hogy olvassa el a Korinthusi levél 14:34-35 és Timóteus 2:11-12 verseket)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!